Over ons

Individuele benadering

Wat ons inspireert

Wilma Seinen

Leef je uitje is een initiatief van Wilma Seinen en Bjorn de Vries. Beiden werkzaam in de ‘Vitaliteits-branche’. Wilma als consultant en trainer/coach op het gebied van voeding & vitaliteit. Bjorn als inspirator, spreker en organisatie coach op het gebied van vitaliteit.

Tijdens hun dagelijkse werkzaamheden kwamen ze vaak in aanraking met ingewikkeld gemaakte vraagstukken om meer vitaliteit in de organisatie,de mens en omgeving te krijgen. Vaak gericht op situaties waarbij het noodzakelijk was om te werken aan vitaliteit. Dus eigenlijk was het kwaad al geschied. Natuurlijk weten we dat preventief handelen belangrijk is. Maar waarom doen we dit niet? Wellicht omdat we de beloning hiervan niet direct lijken te ontvangen.

Dat kan ook anders! Wat zou er gebeuren als we het investeren in vitaliteit direct belonen? En wat zou er gebeuren als het proces zelf al heerlijk is? En daarmee is het fundament voor Leef je uitje gelegd. Met plezier, laagdrempelig en spelenderwijs werken aan de vitaliteit van mens, organisatie en omgeving. Gewoon door te doen. En voor Leef je uitje, dus Wilma & Bjorn zelf? Gewoon door het tot in ieder detail na te leven. Als organisatie, voor ons zelf, met onze leveranciers en met onze klanten. Gewoon omdat het leuk is en we direct worden beloond!

Zo zien wij de weg naar de vitale mens

Iedereen is verslaafd aan zijn eigen levensstijl. En al je gewoontes voer je onbewust uit. Of ze nu goed of slecht voor je gezondheid zijn. Mochten de gewoontes negatieve effecten hebben, dan merken we ze vaak pas veel later.

Door te inspireren en met plezier deze gewoontes om te buigen tot gezonder onbewust gedrag ondervinden we vaak wel acuut. Het voordeel op de kortere termijn ligt bijvoorbeeld: Beter slapen, betere concentratie en conditie, meer aandacht voor de werkelijke doelen in je leven, meer contact met vrienden en familie, gezelliger aan tafel enz. Dit heeft zeker effect op onze gezondheid op de lange termijn.

Door één kleine positieve verandering door te voeren in je leven tot het onbewust uitgevoerd wordt, boeken we al enorme winst. En daarna pakken we gewoon de volgende. Geen haast! Gewoon doen.

Leef je uitje heeft hiervoor zeer doeltreffende programma’s, workshops en trainingen ontwikkeld. Gericht op duurzame vitaliteit met acute beloning.

Onze klanten